Meny
Asset 1

Användarvillkor

Erbjudandena.se ger en översikt över välkomsterbjudanden från svenska tidningar och magasiner. Erbjudandena.se säljer inte någon av produkterna på webbplatsen och frågor om produkterna måste du skicka till det företag som marknadsför produkten.

Erbjudandena.se säljer inga produkter

Erbjudandena.se säljer inte någon av produkterna på hemsidan och är inte ansvarig för någon av produkterna. Frågor om produkterna måste du skicka till det företag som säljer produkten.

På Erbjudandena.se finns länkar till tredje parts webbsidor. När man klickar "Se erbjudandet" lämnar man Erbjudandena.se. Erbjudandena.se har ingen kontroll över, och tar inget ansvar för innehållet, sekretesspolicy eller praxis av någon tredje part webbsidor eller tjänster. Deras användning är på användarens egen risk. På dessa webbsidor kan du vanligtvis hitta kontaktinformation för det företag som säljer produkten.

Läs alltid villkoren

Det är viktigt att du alltid läsar igenom villkoren på beställningssidan för produkten du vill beställa innan du beställer, så att du alltid är medveten om hur mycket du måste betala för porto och expeditionsavgift och om det finns andra villkor.

Fel och brister

Köpsvillkor, medlemsvillkor, priser och liknande kan ändras på de sidor som vi länkar till. Därför kan vi inte garantera att villkor och information om produkterna på vår hemsida inte innehåller fel och brister.

Produktbeskrivningar

Vi har inte testat produkterna på hemsidan. Därför är produktbeskrivningarna på vår webbplats mestadels baserad på beskrivningen av produkten på målsidorna vi länkar till. Eftersom målsidor ofta uppdateras, kan vår beskrivning vara baserad på en äldre målsida.

Erbjudandena.se

16. Februari 2019

Bild av Ikon